rkoski Mahdollisesti hyödyllistä tietoa

United States of Russia

Kun Stephen Colbert alkaa kyllästyttämään, suosittelen Bill Maheria. Alla on toistaiseksi paras katsomani pätkä.

Ho piti katsoa Urban dictionarystä ja se on "fine-ass,dick-sucking,cock-loving females." jonka jälkeen ensisijainen määrittelmäkin selittyy: "A word Santa Clause says three times when he sees your wife, mother and sister together in the same room."

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Terävä hauska jätkä, mutta vähän menee lahjat hukkaan, ainakin maailmanlaajuisesti. Video kun oli tehty lievästi sanoen alleviivaavasti amerikkalaiselle perusjampalle, jota moinen ehkä naurattaa, siellä omassa hiljalleen sortuvassa illuusiossaan planeetan kokoisesta kaikkivoipaisuudesta ja oikeassa olemisen vakavan tarmon tyrskeen oikeutuksesta.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Minä kun olen seurannut Trump-showta aika paljon ja kun lisäksi kielitaitoni ja amerikkalaisen kulttuurin tuntemukseni on varsin hyvä, olen varmaan hieman likinäköinen amerikkalaisen satiirin aivan uudelle tasolle nousun suhteen. Yhdellä tasolla Trump-show on tällä hetkellä maailman parasta viihdettä ja sitä jalostavat useat koomikot, jotka eivät jenkkilässä muuta vaikuta nykyisin tekevänkään. Toisaalta, so SAD.

Brittihuumoriin suomalaiset ovat varsin hyvin tottuneet, mutta nyt se tuntuu laimealta. Britit ovat vain omituisia, https://www.youtube.com/watch?v=iV2ViNJFZC8 amerikkalaiset lukutaidottomia dementoituneita perverssejä ääliöitä.

Yksi tuon videon kommenteista muistutti hyvin, että ei täällä Euroopassakaan olla lintukodossa: "This is fact. It's how Putin is gaining control in Europe as well, by supporting white nationalists like Marine Le Pen in France. He's also working to destroy the EU through Brexit style movements. Brexit was financed by Russian money."

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa