rkoski Mahdollisesti hyödyllistä tietoa

Milliways ja Linnunradan pianobaari

Milliways eli Maailmanlopun ravintola (The Restaurant at the End of the Universe) on toinen osa Douglas Adamsin maailman ainoasta viisiosaisesta kirjatrilogiasta Linnunradan käsikirja liftareille. Suomessa se meni vähän ohi huomaamatta, koska mielestäni paras versio siitä, BBC:n 1981 tekemä kuusiosainen TV-sarja, esitettiin Suomessa vain ruotsinnettuna 1984 FST:llä ja suomennettua kuunnelmaa ei kai niin moni huomannut.

Youtubessa Milliwaysistä on TV-sarjasta pieni katkelma, jossa selostetaan Milliwaysin liiketoimintaidea. Se tarjoilee syötäväksi haluavaa lihaa asiakkaiden saapuessa runsas 10 minuuttia ennen maailmanloppua.

 

YLE julkaisi 29.10.2018 Areenassa 30-osaisen toimittaja Maria Guzeninan emännöimän televisioidun avaruuskapakan, Linnunradan pianobaarin, joka leijui musiikkitaivaan tähdistön rajattomuudessa vuonna 1998. Vaikka se on siis muka ysäriä, on sen juuret tukevasti kasaria. Alla äkkiseltään sopivin upotettavissa oleva Youtube-klippi. Koko sarja on kuitenkin katsottavissa toistaiseksi parempilaatuisena Areenasta.

 

Sarjassa, jossa on siis 30 osaa, jotka ovat yli 40-minuuttisia, on myös paljon aikaa kestävämpää musiikkia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

"...asiakkaiden saapuessa runsas 10 minuuttia ennen maailmanloppua."

Ajankohtaista kiitos, -98 maailma oli tunnistettava, sitten se loppuikin, se tunnistettavuus ;o

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa