rkoski Mahdollisesti hyödyllistä tietoa

Seksiobjektina olemisen ihanuudesta

  • Valvottua unta
    Valvottua unta

Lapsena tärkein kokemukseni ei seksuaalisuudesta vaan ihmisyydestä oli kun joku isoisäni tuttu hieroi selkääni. Muistan sen tunteen aina. Se mies tunsi minun ruumiini, osasi ja halusi tuottaa minulle ruumiillista hyvänolontunnetta ja minä vain heittäydyin siihen hyvään oloon, joka kesti jonkin aikaa itse hieronnan jälkeenkin. Kokemus ei ollut seksuaalinen vaan enemmänkin henkinen. Oli joku, jolle saatoin luottaa kehoni, joka teki sille hyvää. Samaa tunnetta olen etsinyt ja kaivannut aina sen jälkeen, mutta koska olen mies, olen enemmänkin päätynyt tuottamaan senkaltaista naisille. Minä tiedän, mitä ihminen kaipaa.

Toisen opetuksen sain kissalta. En ollut aikaisemmin päässyt silittämään tuota viehkeää olentoa, mutta tämä kissa ei pelännyt lapsia. Se alkoi kehräämään ja minä pelästyin, että se murisee minulle. Vanhemmat ihmiset kuitenkin kertoivat, että se on vain merkki siitä, että kissa pitää siitä, mitä minä sille teen. Naisten kanssa on ollut vähän samaa ongelmaa, mutta olen jo oppinut tulkitsemaan äänimerkkejä ja tekemään sitä, joka eniten tuottaa ääntä.

Eräällä naisella oli niin vahvat lantiopohjalihakset, että niiden kouristelu orgasmin aikana tuntui lähes samalta kuin ruokatorven lihaksisto, joka tahdosta riippumatta yrittää niellä ruokaa mahalaukkuun. Jos miehenä ette ole sitä kokeneet, en osaa sitä selittää. Kuvitelkaa työntävänne sen mankeliin, mutta se tuntuisikin hyvältä. Naisen orgasmi tuntui siis minustakin fyysisesti hyvältä. Toinen nainen kouristeli orgasmissa ja minun piti sitoa hänen kätensä omillani, jotta hän ei olisi satuttanut niitä lyödessään sängyn laitoihin. Muuten se nainen oli kuin lahna, ei voimaa lantiopohjalihaksissa eikä ajatellut lainkaan minun nautintoani. Panna sitä sai, muttei se pannut minua.

Kolmaskin opetus tuli kissalta. Se oli liian aikaisin emostaan vieroitettu kolli, siis ihan pentu. Se luuli, että se voisi imeä maitoa ihmisten korvanipukoista. Voi hitto, kun se tuntui höpöltä. Minun piti auttaa asiaa hieman omin käsin, mutta se allerginen nainen, jolta olin saanut sen pennun välisijoitukseen, punastui vahvasti, kun näki minun punertavat korvanipukat. Punastuin minäkin yhteistä salaisuutta. Ehkä hänelle oli riittänyt pelkkä kissan karhea kieli ja pennun epätoivo saada maitoa. Myöhemmin olen nimittäin kokeellisesti todistanut, että nainen voi saada orgasmin korvanipukankin kautta. No, ei tietysti pelkästään, se vaatii pitkän esileikin tuoman kaipuun saada nautintoa.

Kerrotaan se neljäskin vaikka se pyykkinaruteline onkin vähän nolo. Se oli T-mallinen ja rautaputkesta tehty. Kun sitä runkoa pitkin yritti silpata ylöspäin, löytyivät lantiopohjalihakset ja niiden jännittäminen tuntui hemmetin höpöltä. Taisin roikkua siinä telineessä lapsena aika pitkiä aikoja. Lihaskunto on sen jälkeen pysynyt aina hyvänä.

Kansakoulussa en vielä oppinut seksuaalisuudesta juuri mitään. Samalla luokalla oli kyllä yksi poika, joka luuli, että aina kun hän sanoi kortsu, se oli hyvä vitsi. Aika tyhmä kaveri. Oppikouluaikaan minun piti sitten jo oppia, että jos aamulla runkkaa, se ei niin helpolla seiso ja aiheuta häpeää. Taisin useammankin kerran varmistella asiaa aamuisin. Koulunkäynti oli aika tuskaisaa.

Samoihin aikoihin aloitin sitten myös itseopiskelun. Tärkeimpänä haluaisin mainita kirjasarjan Sexus, joka oli saanut nimensä Henry Millerin kirjatrilogian ruusuinen ristiinnaulitseminen yhdestä osasta. Siinä julkaistiin käytännössä kaikki eroottisen kirjallisuuden klassikot. Markiisi de Sade: Justine eli hyveellisen neidon kovat kokemukset sekä Apollinaire: Hirveä Hospodar ja nuoren don Juanin urotyöt muun muassa. Ei kuitenkaan Anaïs Ninin Pikkulintuja. Mitäkö sitten opin? No, ainakin sen, että 13 kertaa päivässä tekee jo kipeää, esinahka turpoaa ja menee ruvelle. Miesten käsityölehdet kuuluivat myös asiaan.

Ensimmäisen vakituisen naisystäväni myötävaikutuksella opin taas lisää itsestäni. Minulla nimittäin oli sellainen ajatus, että ennenaikainen miehen orgasmi on naisen kannalta hyvin ikävä ja miehelle häpeäksi. Jos kuitenkin pitää ihan pienen tauon, ei vedä sitä ulos, ehkä viisi sekuntia, erektio ei laskeudu, voi jatkaa ja saada itsekin toisen orgasmin, kolmannen ja kerran pääsin neljänteenkin asti. Valitettavasti sen jälkeen on kyllä niin veto poissa, että erektiota ei oikein saman päivän aikana voi saada. Lantiopohjalihakset maitohapoilla. Palautuminen kestää ihan samaan tapaan kuin muillakin lihaksilla.

Sen ensimmäisen kanssa ei oikein kielitaitoa innostanut opiskella. Oli tottunut pitämään intiimihygieniastaan niin heikkoa huolta, että jalkovälissä oli vahva bakteerikanta. Ei hiki tai muutkaan eritteet vahvasti haise vaan niissä elävien bakteerien eritteet. Jos sen bakteerikannan saa tapettua voikin sitten välillä olla vähän lepsumpi pesemisen suhteen, mutta aikuiset ihmiset käy pesulla ennen seksiä, niin voi vaikka kaikki paikat nuolla. Juu, myös sen.

Sitten mennäänkin jo historiassa pitkä aika eteenpäin. En kokenut tarvitsevani lisää oppia tai harjoitusta. Sitten kävi niin, että seksi ei enää niin kiinnostanutkaan. Iski haluttomuus. Se ei tee hyvää parisuhteelle. Oli kriisiä ja välirikko. Olin kyllä ehdottanut, että lue Heusalan Miehen seksuaalisuudesta ohjeet, mutta se kuulosti siltä, että ongelma oli hänen vika. Kummallekin tuli kuitenkin kaipuu ja aloitettiin kuin puhtaalta pöydältä. Minä kerroin, että itse asiassa minä olinkin se seksipeto, jota hän kaipasi, mutta kaipasin vain vähän piristystä puuhiin. Sitten lähdettiin yhdessä opiskelemaan. Minä olin jo aiemmin lukenut Heusalan Naisen seksuaalisuuden ja orgasmikirjan, joten minulla oli helppoa.

Tässä on ne ohjeet, miten minua pannaan, käytetään seksiobjektina. Lopussa minäkin pääsen panemaan.

Esileikki aloitetaan jo aamulla. Se antaa lupauksen, että illalla eritteet roiskuu ja tulee hyvä olo. Puhetta, pieniä hyväilyjä, hyvää mieltä.

Hieronta voidaan tehdä vuorotellen samana iltana tai vuorokerroin. Myös hieronnan antaminen on kiihottavaa, mutta sovitaan, että nyt on minun iltani, nyt minua pannaan.

Eroottinen hieronta on hellävaraista sivelyä, lupauksen antamista, että mennään loppuun asti. Toisaalta iho ei ole herkkä, jos se ei ole ns. hellänä eli hieroa voi samaa paikkaa pitkäänkin. Minun nännini ovat joskus hanganneet paitaa vasten niin paljon, että ne ovat tosi herkät, toisinaan ne taas ovat ärsytyksen puutteesta ihan tunnottomat. Tarkkoja sääntöjä ei siis ole. Tunnet kuitenkin oman kehosi ja sen suurimman sukupuolielimen, joka miehellä ja naisella on sama, ja se on iho. Sitä on paljon, joka paikassa. Korvanipukka jo mainittiin. Sitä on hyvä imeä ja samalla huohottaa kiimaisena korvaan.

Aloita selkäpuolelta vaikka se on tavallaan se herkempi puoli. Selkärangassa ne hermot kulkee eli keskity keskiosaan ja jätä reunat vähemmälle. Aloita kuitenkin kaukaa, vaikka jaloista. Hierontaöljy tuo tapahtumaan rituaalinomaisuutta, mutta voi olla niinkin, että leikitään minun olevan joku mies, jonka olet poiminut vaikka jostain kadulta pannaksesi, joten öljyä ei nyt satu olemaan. Napiton pano eikä mitään puheita tai hienostelua

Ennen pakaroita yllätä siirtymällä toiseen päähän eli päähän ja aloita toinen hyökkäys kohti keskustaa. Selkärankaa voi myös nuolla, se on niin herkkää aluetta, mutta peräaukkoa ei tarvitse, jos iljettää. On se silti hygieenisempi paikka kuin suu ja ollaan juuri käyty pesulla. Hierontaa se kuitenkin kaipaa, mutta ei vielä mennä sisälle.

Pyydät minua kääntymään, mutta jätät tällä kertaa jalat väliin ja aloitat päästä. Tässä vaiheessa olen jo niin kiihottunut, että ei ole niin väliä, mitä teet, mutta huulet ovat aina herkät, nännejä voi hieman puraista ja imeä kovaa, jotta ne heräävät.

Nyt aletaan päästä asiaan ja tarvitset liukuvoidetta. Vesiliukoista, hajutonta ja mautonta, jota voi vaikka niellä. Sitä saa ihan tavallisesta kaupasta, mutta alan liikkeistä saa eri makuja ja muuta erikoisuutta. Toinen, jota voit tarvita, on kumihansikkaat, mutta vain itsesi takia. Pyydä minua levittämään jalkani ja siirry niiden väliin. Levitä liukuvoidetta sekä käsiisi, jäykkään elimeeni että peräaukolleni.

Liukuvoiteen ansiosta terskaan voi suoraan koskea ja varsinkin sen juurta tai alaosaa hieroa, mutta aloita hitaasti tämän kaikkein herkimmän paikan käsittely, jotta paine kasvaa hiljalleen sietämättömäksi. Toisella kädellä hierot peräaukkoa ja pian työnnyt sisääni kahdella tai kolmella sormella. Teet sekä edestakaista liikettä, joka vaikuttaa peräaukon alueella että hierot eturauhasta, joka tuntuu pallomaisena muuten lähes tunnottomassa peräsuolessa.

Jos haluat ottaa suuhun, pidän siitä erittäin paljon ajatuksena, mutta sormissa on enemmän voimaa. Liukuvoiteen ansiosta voit käyttää hyvinkin paljon sitä. Otteet haluan pitää itseltäni salaisuutena ja nautin silmät kiinni. Vain sinä osaat tuottaa minulle näin paljon nautintoa, sinä panet minua parhaiten.

Orgasmin tuloa voi ennakoida lihasjännityksestä tai kouristuksesta, jolloin kiihdytät vain tahtia ja käytät enemmän voimaa. Paina jo peukalolla välilihan aluetta, jotta virtsaputken kautta tuleva siemenneste ei pääse vaimentamaan ja lopettamaan orgasmia vielä. Sperman nieleminen on aika kätevä tapa huolehtia siisteydestä, mutta silloin et näe kuinka pitkälle se lentää. Mitä pidemmälle, sitä paremmin olet pannut minua. Kyllä se pitäisi lentää pääni yli, mutta olisi se kiva saada joskus naamallekin.

Jos olet tällä välin istunut jalkani päällä ja hieronut itseäsi sitä vasten, olet jo itsekin saattanut saada, ja se on vain lisännyt minun kiihtymystäni. Nyt on kuitenkin hyvä lopettaa ja siirtyä nojatuoliin, johon minä istahdan alle. Sinä istut minun syliini selkä minua päin. Valitettavasti en silloin näe kiihottavia rintojasi, mutta sinä yrität hyvittää asian yrittämällä vääntää elintäni joka suuntaan lähes poikki emättimelläsi. Vääntämistä helpottaa se, että voit kannatella painoasi käsin tuolin käsinojilla.

Käsittely on niin tehokasta, että tulisin hyvin pian, jos kyseessä ei olisi jo toinen kerta, joka aina vaatii enemmän. Siinä vaiheessa, kun siirrän käteni rintojasi hieromasta pysäyttämään lantiosi liikkeen, tiedät että terskani on liian herkkä orgasmin jäljiltä. Jotta sinun aikasi ei kävisi pitkäksi, kun lyhyen hetken levähdämme, minä siitin syvällä sisälläsi, minä hyväilen sormin klitoriksesi seutua. Tällä kertaa tiedät karjunnastani, kuinka hyvin olet pannut minua. Minua harmittaa, kun ejakuloit enkä taaskaan pääse maistamaan onko se neste niin hyvää kuin väitetään. Pitäisi  harrastaa enemmän nuolemista, niin saisin sitä joskus naamalleni. On aika siirtyä taas sängylle.

Nyt minä vaihdun aktiivisemmaksi osapuoleksi. Sinä asetut polvien ja käsien varaan ja minä tulen sinuun takaapäin. Ei kuitenkaan ihan ilman mausteita. Välillä otan elimeni ulos ja käteni kanssa hieron terskaani klitoristasi vasten ylös ja alas. Sitten taas sisään ja sitä vanhanaikaista sisään ja ulos -liikettä. Toisen käden peukalollani hieron peräaukkoasi ja samalla painamalla saan emättimesi tuntumaan tiukemmalta. Välillä voin myös työntää peukalon hieman peräaukon sisään, mutta ei ohi toisen sulkijalihaksen varsinaisen peräsuolen puolelle. Kyllä tätäkin voi aika kauan jatkaa, kun olen jo kolmannella kierroksella, mutta tässä asennossa minun on aika vaikea enää saada orgasmia. On tehokkaamman vuoro.

Käännän sinut selällesi, työnnyn sinuun ja autan asettamaan jalkasi harteilleni. Tämän asennon juju minun kannaltani on siinä, että yletyn juuri ja juuri hieromaan terskaani kovaa kohdunnipukkaasi vastaan. Se tuntuu tehokkaasti hyvältä. Pyrin siis olemaan niin syvällä sisässäsi kuin vain mahdollista ja teen enemmänkin pyöriviä liikkeitä kuin edestakaisia. Välillä tietysti yritän myös tökkiä sitä nipukkaa, otan hieman vauhtia ja tulen voimalla sisään. Sinun kannaltasi asento on myös mukava, koska häpykumpuni hieroo ja painaa klitoriksesi seutua. Pian taas tullaan ja kyllä se kolmas kerta oikeastaan parhaimmalta tuntuu vaikka ensimmäisessä oli eniten jännitettä.

Jos olisin nuorempi, ei se tähän jäisi. Sinä makaisit mahallasi ja minä käyttäisin sinua patjanani. Ihan mukava asento sekin, mutta kovin syvälle niin ei ylety. Todennäköisemmin kuitenkin nukahtaisin syliisi ja sinä valvoisit hetken untani, kunnes itsekin nukahtaisit.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Napiton pano viittaa Erica Jongin kirjaan Lennä, uneksi. Se tarkoittaa panoa tuntemattoman kanssa ilman sanoja. Nainen voisi niin tehdä, koska olettama on, että miehet ovat aina valmiina. Tämän tyyppinen raiskausfantasia on sen jälkeen minulla ollut. Kuitenkin omalta osaltani se on vain fantasia. En minä olisi valmis ja kyllä se olisi raiskaus. Mahtaisiko edes erektio nousta? Todennäköisesti jos naisella olisi edes jonkinlaiset käsityötaidot enkä olisi täysin maitohapoilla.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Raiskausfantasiani taitaa kuitenkin juontaa jo aikaisemmin lukemaani Robert Crumbin sarjakuvaan luminainen. Siinä iso ja muodokas luminainen ottaa hintelän virkamiehen seksilelukseen. Lopulta virkamies ymmärtää pitävänsä siitä eikä enää yritä paeta.

Jong ei ainakaan wikipedian mukaan ymmärrä, että hänen fantasiansa olisi rikos, koska hän on nainen ja feministi. Nainen ei voi muka raiskata tai hyväksikäyttää. No, hän kyllä on sitä mieltä, että napitonta panoa ei ole olemassa. Ilmeisesti koska kukaan nainen ei ole niin vapautunut seksuaalisesti eikä luminaisia ole. Kirjan sisältöä en enää kovin tarkasti muista, koska luin sen alle 18-vuotiaana 70-luvulla.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Tuo hierontajuttu tuli Mieleen täällä Kemiönsaarella tapahtuneesta väitetystä lapsen hyväksikäytöstä, josta käräjäoikeus antoi ehdollisen vankeustuomion, mutta hovioikeus vapautti. Jalkapallovalmentaja oli hieronut tyttöä urheiluvamman takia ja se oli tuntunut tytöstä niin hyvältä, että ei voinut verrata sitä myöhemmin kuin seksiin.

Minusta se hierominen tuntui paremmalta kuin seksi. Kyllä se varmaankin vaikutti hyvinkin paljon minun seksuaalisuuteeni. Se sai minut tavoittelemaan samanlaista tyydytyksen tunnetta seksistä, mutta vanhempana en ole sitä löytänyt. En enää luota. Sen hierontakokemuksen aikaan olin ehkä vain muutaman vuoden ikäinen ja uskoin jopa jumalaan. Vertaisinkin sitä enemmän uskonnolliseen kokemukseen enkä missään nimessä seksuaaliseen.

Pienille lapsille voi tehdä aika uskomattomia temppuja, kuten etäkutittaa. Siis tehdään kädellä ilmassa kutitusliikkeitä ja parin metrin päässä oleva pikkulapsi alkaa kikattaa kuin häntä ihan oikeasti kutitettaisiin. Usko voi pienen lapsen päässä siirtää vuoria. Minä olen valitettavasti jo aikuinen.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Nyt on muisettava, että eivät kaikki tykkää samalla mitalla selkähieronnasta. Minä en juuri piittaa, mutta pikkuveljeni tykkäsi siitä kuin hullu puurosta.

Nykyisin ei uskalla hieroa ketään alaikäistä, että ei tule leimatuksi ja se on väärin.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Se saattoi olla enemmänkin niskahierontaa. Navan alapuolelle ei kuitenkaan menty. Se olisi voinut olla vaikka etäkutitusta. Tärkein oli se tunne, että joku tekee minulle hyvää ja voin luottaa.

Joo, rikoslaissa lapsen hyväksikäytössä on koskettelu ja yhdyntä molemmat samassa. Kun tuomiot ovat vielä salaisia, on kättelykin, jos sen lapsi kokee seksuaalisena muiden mielestä sama kuin penetraatio.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Kissojen kanssa olen myös tavallaan aikoinaan opetellut lukemaan kehonkieltä. Aluksi olin niin taitamaton ja innokas, että jatkoin usein väärällä tavalla silittämistä ja sylissä pitämistä niin kauan, että sain kynsivitosesta. Nyt jatkan vain niin kauan, että kissa nukahtaa syliini tai ihan tosissaan haluaa hypätä pois. Samalla tavalla nainenkin pitää opiskella, mistä hän pitää, mitä saa tehdä ja kuinka kauan saa jatkaa. Sillä tavalla vähitellen luodaan se luottamus, että minä osaan hänen ruumiinsa paremmin kuin hän itse, minä olen parempaa kuin sormetus, minä opetan uusia tapoja nauttia.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Lisää aiheesta ja vähän toistoakin vanhassa kirjoituksessa: http://rkoski.vapaavuoro.uusisuomi.fi/vapaa-aika/1...

ylläolevaa kirjoitusta aloin jo miettimään tätä kirjoittaessani: http://rkoski.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/18...

Myös se hyväksikäyttöjuttu oli tärkeä: http://rkoski.vapaavuoro.uusisuomi.fi/190182-aikam...

Irjan kirjoitusta kommentoidessani tämä sitten kypsyi: http://ilgron11.vapaavuoro.uusisuomi.fi/viihde/190...
Kiitos Irja.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Eipä kukaan muu ole uskaltautunut tunnustamaan, että Koski puhuu asiaa. Minä sain joku vuosi sitten kuukauden bannin vastaavasta kirjoituksesta. Toivotan, että tämä kirjoitus saa jatkoa myös muiden osalta. Pitkä ja hyvin harkittu kirjoitus. Tähän loppuun voisin sanoa, että jos on nähnyt kissojen parittelevan tietää mistä siinä asiassa pitäisi olla kyse.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Katsotaan mitä tapahtuu. Kolmas kappale jo varoittaa, mitä jatkossa seuraa ja lukija, joka ei sitä kestä, voi lopettaa siihen. Tietysti jo otsikkokin kertoo paljon.

Truffautin elokuvassa Mies, joka rakasti naisia päähenkilö alkaa kirjoittamaan elämästään ja vie tekstiään oikoluettavaksi palkkiota vastaan naiselle, joka pian kieltäytyy jatkosta, koska hänelle tulee liian levottomia ajatuksia. Ei kaikkea tarvitse lukea, jos ei tahdo.

Jos Uusi Suomi ei enää halua, että minä tuen julkaisua kirjoituksillani, niin siitä vaan. Minulla on parikin palvelinta Ranskassa, joissa on sekä Drupal että Wordpress ja muutama oma domain. Täältä minut saa pois, mutta ei netistä.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Ilmeisesti osa lukijoista on pystynyt suuren osan käsittelemistäni aiheista sulkemaan pois itsestään vaikka ne siellä ovatkin. Osa pitää niitä häpeällisinä eivätkä halua osallistumalla asettua häpeän kohteeksi. Melkein kaikille kirjoituksessa oli jotain uutta tai ainakin unohtunutta. Kirjoitus oli tavallaan liian hyvä, joka sekin pelottaa.

Minä yritin itse asiassa kirjoittaa hyvin lyhyesti. Pornograafisena kirjoituksena siis hyvin huono. Ei tuota lukiessa vielä ehdi mitään tekemään. Eroottisena toivottavasti hyvä. Lukemisen jälkeen lukija voi mielikuvitella toivottavasti kaikenlaista. Eritteet vuotakoon ;)

Se sinun g-pistejuttusi oli hyvä, mutta aika nabokovistinen, hauska. Siitä kyllä huomasi, että tunnet aiheen. Se bannin tuottanut kirjoitus on poistettu?

Minä en ole nähnyt kissojen parittelua. Ainoa on siat. Aika ihme vaaleanpunainen korkkiruuvi joka pumppasi, mutta karju ei liikkunut, makasi vain päällä.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Olen valtaosan elämääni ollut raksalla töissä. Siellähän jutut ovat hyvinkin raakoja, mutta sielläkin huomasi, kun vanhempi mies ei enää nauranut seksijutuille. Silloin arvasi, että pikkuveli ei enää seisonut. Hänen aikana tai hänelle oli siis aivan turha enää hehkuttaa mitään seksistä.

Monet naisetkin vetäytyvän samassa vaiheessa kuoreensa, mutta miehillä tuo systeemi toimii tosi selkeästi.

Sanaparsi siitä puhe mistä puute ei siis ollenkaan pidä paikkaansa, vaan se kuka hässi se myös puhuu. Hän jonka hässimiset on hässitty vaikenee.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski Vastaus kommenttiin #15

Vaikka mainitsin haluttomuuden, se ei tarkoittanut kyvyttömyyttä. Minun on vähän vaikea ajatella tilannetta, että se ei muutaman päivän välein ihan omiakin aikoja seisoisi. Sehän oli varsinkin kouluaikana hitonmoinen riesa. Enkä minä sitäkään surrut, että ei niin kovin valtava ole. Käytetään sitten ruumiinosia, joissa on luuta sisällä pehmeän ja vaikeasti hallittavan paisuvaisen sijaan. Tai pelkkää lihasta.

Minun kohdallani haluttomuus lähti tavallaan kysymyksestä, että pitääkö minun kaikki tehdä ja unen valvominen voi tuntua hyvinkin turhanaikaiselta touhulta. Lisäksi harrastettiin nabokovismia.

Sen kyllä myönnän, että seksuaalisuus voi tuntua hyvinkin suurelta taakalta, mutta jos se jää pois, aika paljon ihmisestä kuolee.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Kissojen parittelu on kyllä näkemisen arvoista. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detai...

Kyllä minä orgasmeja ennenkin olen nähnyt ja se yksi nainen kouristeli vähän samaan tapaan, mutta ei nyt sentään minuutteja. Sukupuoliroolit menee samoin kuin ihmisillä tyypillisesti. Naaras kouristelee orgasmissa ja koiras ihmettelee vieressä, että mikä sille nyt tuli.

Edging- tai surfing-tekniikalla mies pystyy olemaan hyvin pitkään lähes orgasmissa, joka on jo mukavaa ja lopulta saada voimakkaamman ja pidemmän orgasmin. Jotain tasa-arvoa sentään maailmassa. Kerran teini-ikäisenä vahingossa tuota tuli kokeiltua, mutta en sitten älynnyt jatkaa kokeiluja. Se oli silloin vain "paineiden päästöä", korviketta, ei varsinaisesti nautinnon hakua.

Mahtaakohan tulla ns. jälkijäristyksiä, kuten aika useille naisille. Ne on aika hauskoja. Hiukan kun koskee, värisee lisää.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Hyvä esitys, naaraskissa näytteli hyvin orgasmia, kuten asiaan kuuluukin. Kissojen parittelua olisi hyvä jokaisen miehen edes vilaukselta nähdä, ennen kuin haaveilee omasta panomiehenurastaan.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Ei kyse ole tunnustamisesta tai sen puutteesta. Jokainen taaplaa tyylillään. Itse olen kokenut elämäni aikana upeita hetkiä ihanien naisten sylissä ja olen kaikkeen puoleen tyytyväinen. Niin tästä eteenpäinkin. Silti pidän ne omana tietonani.

Raimo ja Ari saavat siitä huolimatta kirjoittaa kuten haluavat.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Kyllä minä pyrin kirjoittamaan vain itsestäni tai fantasioistani. Kirjoituksen tarkoituksena oli myös valistaa ja siinä osuudessa faktojen pitäisi olla kohdallaan. Muuten saatoin käyttää waltarimaisia temppuja, joissa yli-inhimmillisten koettelemusten, joita ei sen tarkemmin selitellä, kautta selvitään eteenpäin.

Naiset ovat keskenään erilaisia ja niin ovat myös miehet. Peräaukon seutu on monelle niin arka asia, että siihen ei saisi koskea, mutta se on kuitenkin eräs herkimpiä. Sen yläpuolellakin on tosi herkkää aluetta, joten sitä kannattaa ensin hieroa ja seurata hierottavan reaktioita.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Jos kaikki olisivat Ilmareita, maailma olisi toisenlainen.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Seksuaalisuuden ymmärtämisen kehityskaaren suhteen kirjoitukseni sijoittuu siihen, että tunnen erittäin hyvin naisen seksuaalisuuden ja nyt huomioni on kääntynyt miehen seksuaalisuuteen. Ei fyysiseen vaan henkiseen puoleen. Yksi tärkeä on jonkinlainen homokammo. Peräaukon kautta saatava nautinto on häpeällistä, olet homo. No, kaapista tultiin että rytisi ;) Kyllä naisetkin saa peräaukon kautta orgasmin enkä minä ole homo. Ehkä hiukan bi, mutta jotkut väittävät, että kaikki ovat.

Seuraavaksi sitten varmaankin jotain tantran tapaista. Pitää mielenkiintoa yllä, jotta seksi ei tyystin jäisi pois, kävisi tylsäksi ja putket tukkeentuisi.

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa