rkoski Mahdollisesti hyödyllistä tietoa

Ihanteellinen rakastaja

Kari Heusalan kirjassa Naisen seksuaalisuus, Like, 2001, on yksi lyhyt luku, joka vaikuttaa tiivistävän koko kirjan annin. Se on niin lyhyt, että lainaan sen kokonaisuudessaan. Kirjoitusvirheet ovat todennäköisesti gocr (Gnu OCR) -ohjelman ja minun jäljiltä.

==============================="
IHANTEELLINEN RAKASTAJA

Sikäli kuin naisen haluttomuus on miehestä kiinni, on miehen hyvä tietää, minkälainen on naisten mielestä ihanteellinen rakastaja. Aiheesta on tehty muutamia tutkimuksia, ja niistä viimeisin on julkaistu vuonna 2000. Kyseisessä tutkimuksessa otettiin selvää 244 naisen mielipiteistä koskien pitkäaikaisen seksikumppanin tärkeimpiä piirteitä. Mielenkiintoista on, että ainakin nämä naiset haluavat kaikkein eniten, että mies pystyy puhumaan avoimesti seksistä. Seuraavaksi tärkein seikka on se, että mies tietää paljon seksistä ja kolmanneksi tärkein se, että hän ilmaisee selkeästi, mitä hän seksistä haluaa.

Tämän jälkeen tulee miehen fyysinen viehättävyys eli ulkoisen olemuksen merkitys. Mielenkiintoista on, että maapallon jokaisessa kolkassa naiset pitävät eniten miehistä, jotka ovat mesomorfeja (vartaloltaan lihaksikkaita). Tehoa lisää vartalon symmetrisyys. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että miehen pitäisi olla kehonrakentaja. Miehen seksikkyyttä näyttävät lisäävän myös rintakarvat ja vartalon karvaisuus.

Naiset arvostavat korkealle myös sitä, että miehet puhuvat heille kauniisti seksin aihana. Miehen kyky kiihottua helposti ja olla estoton ovat myös haluttuja piirteitä. Naisten myös tiedetään pitävän miehistä, jotka tuovat seksiin myös romanttisia ja tunteellisia puolia. Lisäksi ihanteellinen mies kiinnittää huomiota esileikkiin, koska hyvin monet, varsinkin nuoret naiset pitävät sitä yhdyntää tärkeämpänä. Tällaiset tutkimukset näyttävät lähinnä vahvistavan aiempia olettamuksia, mitään kovin uutta tietoa ne eivät tarjoa.
"======================

Monen miehen mielestä kirjan tieto on varmaan yllättävä ja ehkä vapauttavakin. Entäs se potenssi, josta miehet ovat niin huolissaan? Jos tarkasti lukee, niin kyllähän se mainitaan, "kyky kiihottua helposti".

Heusalan kirjassa Miehen seksuaalisuus, Like, 2003, on peräti 50 sivua aiheesta Mikä eteen, kun ei ota eteen? Siinä esitellään Viagrat, Cialikset ja jopa penisproteesit.

Palataan taas Naisen seksuaalisuuteen. Anatomia, g- ja u-pisteet on hyvä tietää, mutta joitakin lukuja voi hypätä yli. Kaikilla ei ole PMS:ää tai edes kuukautisia iän tai hormonikierukan ansiosta. Kirjan lopussa kiitos kuitenkin seisoo alkaen luvusta XII Vinkkejä emättimen ja klitoriksen kiihottamiseksi, joka opettaa sorminäppäryyttä, luvun XIII Peräkulmasta (anaali) ja luvun XIV Kokoa on ainakin riittävästi (fistaus) kautta päättyen lukuun XV Hekumallinen hieronta ja akupainanta. Tärkeintä onkin siis sorminäppäryys ja kielitaito. Sen perinteisen jokainen mies taitaa osata ihan luonnostaan.

Jos 347-sivuinen Naisen seksuaalisuus vaikuttaa liian paksulta, voi sen korvata uudemmalla ja ohuemmalla Naisen orgasmilla, Like, 2011. Kirjan takakannen seloste on mainio: "Naisen orgasmi sopii vankan tietopohjansa ansiosta myös ammattilaiskäyttöön."

 

Tähän lopuksi vielä pedofiilinen ja homoeroottinen eläimiinsekaantumistarina. Hyi ;)

En muista sen kissanpennun nimeä, mutta se oli kolli ja erotettu emostaan liian aikaisin. Se etsi emon nisää ja sille kelpasi korvanipukkakin. Naapurin nainen sen oli hankkinut, mutta oli allerginen ja se kolli oli minun hoidossani muutaman päivän kunnes sille löydettiin uusi pysyvä koti. Niin ne korvanipukat. Kissan kieli on aika karhea ja nipukat punertuivat sen lyhyempiaikaisen vaikutuksen lisäksi. Niin kävi siinä talossa monelle ja kun tiesi toisen tietävän, punastui naamakin helpolla.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Kirjoitus on tavallaan jatkoa Jouko Koskisen kirjoituksen Ikäihmisten seksi kommentointiosuuteen. Itse kirjoitus ehkä auttaa avaamaan oman kirjoitukseni lopun tarinan.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Ei siihen niin hirveästi puhetta ja karvoja varsinkaan ole tarvittu. Hellyys, ymmärrys ja hyvä mieli, hullu huumorikin on kaiken a ja o ja toimii.

No kissasta sen verran, että meillä on uroskissa, joka hyppää mieheni syliin ja imee hänen puuvilla paitaansa. Selvästi seksuaalinen toimi. Ystävät kutsuvatkin kissaa homoksi. Minusta sillä raukalla on jäänyt lapsuudessa jotain tärkeää saamatta ja se yrittää korvat sitä vieläkin 13 vuoden ikäisenä paitaa imemällä ja nyppimällä.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Hemmetti, mutta hyvä kun muistutit. Tuo ymmärrys siis. Jokainen ihminen on yksilö ja toisen ihmisen reaktioiden opiskelu vie aikansa. Samalla siinä yleistaitokin karttuu, mutta aina oppii jotain uutta.

Kollikissat varsinkin pitävät vahvoista hajuista ja kainalohiessä elävät bakteerit tuottavat vahvaa hajua. Kissat yrittävät sen avulla peittää omaa hajuaan ja siten parantaa metsästysonnea.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Tuo reaktioiden erilaisuus ja niiden opettelu puuttuu mielestäni Heusalan kirjoista tai ainakaan sitä ei riittävästi painoteta. Toisaalta sen pitäisi olla itsestäänselvyys ja se on mukana vähän kaikessa. Olisi kuitenkin pitänyt mainita jutussani.

Se varmaan kävi aika hyvin selville, että tietomäärä on hyvin suuri ja oikeastaan pitää lukea molemmat kirjat ennen kuin kokonaisuutta alkaa ymmärtämään. Jos vielä kolmannenkin lukee on sivuja noin 1000.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Toisen tieteellisen tutkimuksen mukaan parivalinnassa vaikuttaa eniten miehen haju.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Tuostakin on Heusalan kirjoissa. Hajun vaikutus on kuitenkin lähinnä alitajuntainen eikä se tule ilmi kyselytutkimuksissa. Hajun avulla on selitetty löytyvän mahdollisimman erilaiset geenit omaava kumppani, jotta jälkeläisillä olisi mahdollisimman vähän periytyviä sairauksia. Ihminen on fiksumpi kuin tietääkään ;)

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Raimo, aiotko täysin oppineeksi rakastajaksi vai tuottaako lukeminenkin jotain fiboja ja fiiliksiä?

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski Vastaus kommenttiin #8
Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski Vastaus kommenttiin #8

Sellaista rakkautta, jossa tarkoituksena ei ole tuottaa toiselle mahdollisimman suurta nautintoa, voisi aivan hyvin kutsua perverssiksi, mutta silloin pervoja taitaisi olla enemmistö.

Kissajuttu taas välillä. Pikkupoikana ensimmäista kertaa päästessäni kissaa silittämään, se alkoi murista, minä pelästyin ja lopetin. Vanhemmat ihmiset kuitenkin kertoivat sen kehräävän, koska se piti siitä. Vähän samanlaista oli aluksi siirryttyäni isompiin eläviin..

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Totta tuo hajun merkitys. Minulle mahdollisimman neutraali sopii. Vieras, outo haju saa hylkimään. Käytännössä josku koettu. Tutkittua asiaa hajun vaikutus jälkeläistuotantoon.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Taidat kirjoittaa hieman toisesta asiasta, mutta hyvä, kun otit esille. Minä muistan hyvin nuoruudestani, kun ei ollut lämmintä vettä ja oli ihan tavanomaista, että jaloissa ja kainaloissa oli vahvahajuinen bakteerikanta varsinkin miehillä. Heti kun tuo hajuaihe tuli esille aloin miettimään, miten ennen, kun ihmisten ominaishaju oli niin hyvin peitetty.

Oltiin vaimon kanssa pääsiäisenä leffassa ja sali ihan täynnä. Hänen mielestään kaikkein pahinta oli edessämme istuneen teinipojan Axe-deodorantin haju ja minä taas kauhistelin vieressä istuneiden tyttöjen pop cornin hajua. Luulin ensin sitä suoliston tuotteeksi.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen Vastaus kommenttiin #9

Miten niin toisesta asiasta. Seksuaalisuuteen liittyvät kaikenlaiset eritteiden hajut. Ei ihminen ole niin neutraali, että olisi pesusta huolimatta täysin hajuton ja mauton.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski Vastaus kommenttiin #11

Parivalintaan pitäisi vaikuttaa käsittääkseni vain ominaishaju. Ei siis bakteeerikannan tai syödyn ruuan läpi tuleva haju vaikka ne tietysti yleensä ovat negatiivisia. Sipuli esimerkiksi tulee aika vahvasti läpi, siitä jää muisto ;) Tuon geenien erilaisuus -teorian mukaan ominaishajun pitäisi kai olla mahdollisimman erilainen kuin oma haju.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Jotta erikoisemmat eritteet täydentyisivät, pitää mainita miehen ns. touhutipat. Se on väritöntä ja suunnilleen hajutonta liukasta nestettä, jota erittää Cowperin rauhaset. Useilla miehillä sen eritystä ei edes huomaa.

Tästä aiheesta minulla on omakohtaisia kokemuksia, kun taas Heusalan kirjassa aihe ohitetaan hyvin lyhyesti. Sitä voi jopa erittyä suurinpiirtein samaan tapaan kuin naisen "kosteutta" lähes jatkuvana virtana, mutta koska se tulee virtsaputken kautta, on vuoto välillä havaittavissa samaan tapaan kuin virtsankarkailu. Touhutippoja voi tai taitaa valua enemmän ilman erektiota jopa kävellessä ja se voi tuntua hieman kiusalliselta, mutta ei siinä sentään vaippoja tarvita, alushousut tosin menevät useammin vaihtoon. Vuoto loppuu tai ainakin rauhoittuu tyypillisesti, kun seurustelusuhde vakiintuu.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Ai niin, Piepponen. Viime kerrasta onkin jo aikaa. Vanhalla muisti jo vähän huono.

Ei sinun iälläsi vielä mitään ihmeempiä taitoja pitäisi tarvita, vähän taktikointia ehkä. Heusalan Miehen s. -kirjassa sivulla 72 luvussa Laukeaminen kerrotaan Rutgersin yliopiston tutkimuksen eräästä 35-vuotiaasta miehestä, joka kykeni saamaan 6 orgasmia siemensyöksyineen 36 minuutin aikana ilman toipumisvaihetta eli erektio säilyi koko ajan. Se mitä Heusala ei kerro on, että pitämällä pieni tauko liikkeessä, kuitenkin ilman, että erektio laskee liiaksi, saadaan toistokertoja lisää vähäisemmilläkin kyvyillä. Sellainen pari tuntia putkeen ei ole vielä kovinkaan ihmeellinen suoritus nuorella iällä. Sitäkään Heusala ei selkeästi kerro, että tuollaisen session jälkeen toipumisaika täysin samaan kuntoon vie vähintään useamman päivän. Sitä ei kerro lainkaan, että seuraavaan orgasmiin tarvitaan tuolla taktiikalla aina vain enemmän työtä eli ei Erkkikään noin toimi muuten kuin tehdäkseen vaikutuksen kumppaniin. Sooloillessa ei tulisi mieleenkään moinen.

Jossain vaiheessa naisen kanssa alkaa lihan heikkous vaivata eli jatko tekee jo kipeää, mutta toisaalta se lisää tuntoherkkyyttä. Turvotuksena sitä sitten saa kärsiä päivän tai pari. Känsäisin käsin ei kannata kokeilla, ettei mene ihan ruvelle. Suosittelen fleshlight-tyyppisiä helposti pestäviä ja liukuvoidetta.

Eikä sinun olisi vielä niin kiire korjata asenneongelmaasikaan, jos asuisit ruuhka-Suomessa. Minulla oli aikoinaan pitkähkö suhde Sexpon seksuaaliterapeuttikoulutuksen käyneen naisen kanssa ja hän neuvoi minua rakastumaan pimppiin. Silloin aikoinaan en vielä kokenut sitä niin tarpeelliseksi, mutta sinulle se tekisi hyvää jo nyt.

Saattoi mennä vähän savolaishuumorin puolelle, jonka lukija ottanee huomioon.

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa