rkoski Mahdollisesti hyödyllistä tietoa

Kaikki blogit puheenaiheesta Tanska

Are you finished?

Onhan se aina hieno tunne kun meidät mainitaan kansainvälisillä foorumeilla! Tanskan kruunuprinssi Frederik täytti 50 vuotta, vain muutama päivää sitten, ja hänen vaimonsa Mary kertoi juhlapuheessaan miehen tavasta naurattaa omista vitseistään:

Tanskalainen maajussi jatkaa 15.10

Tiedän, että tämä on yllättävän monen lempiohjelma (etenkin nykyisen, todella huonon tv-tarjonnan aikana) ja siksi tässä seuraa blogistanin lukijoille ihan vain hyväntahtoinen yleistiedote/muistutus: sunnuntaina 15.10 Tanskalainen maajussi-sarja jatkuu, 10-jaksoisena. Sinä päivänä tosin klo 16:55, mutta seuraavina sunnuntaina aina klo 18:30.

Kanavana tuo "typistetty" Teema+Fem (kaksi laatukanavaa yhdistettiin, jolloin kätevästi syntyi yksi laatukanava; nerokasta, eikö?)

Juutinmaan maajussi

Keskiviikkoisin ei ainakaan kannata katsoa puoli yhdeksän uutisia.. Sieltähän muutenkin tulee aina vain näitä samanlaisia murheita ja kohu-uutisia. Ei muuta kuin kaukosäätimen käsky fem-kanavalle ja "Tanskalainen maajussi" (tämä siis tiedoksi heille, joilla ei ollut vielä tietoa). Niitä teeveetarjonnan harvoja helmiä, näes. 

Sarja esitettiin Tanskassa ensimmäisen kerran 23.3.2008 ja sitä on tehty 9 kautta, joista viimeisin esitettiin Tanskan DR1:llä 1.11.2012.

Julkaise syötteitä