rkoski Mahdollisesti hyödyllistä tietoa

Kaikki blogit puheenaiheesta Rion olympiakisat

Rio2016 kisoijen viesti suomalaisille

Rion kisat tarjosi päivitetyn näytteen ihmiskunnastamme. Maapallon 7 444 miljoonan   (7.444.000.000) väestöstä kymmenentätuhatta (10.000) osanottajaa ei ehkä voi sanoa edustavaksi, vaan pikemminkin kermotuksi näytteeksi planeettamme inhimillisistä asukkaista. Olivathan osanottajat huippuunsa valmentautuneita yksilöitä… 

Mitaleja tippuu, kun saadaan EU:lle yhteinen olympiajoukkue

# Suomalaiset jännittävät hermoraunioina mitaleja Rion olympialaisista, joista Yle välittää tv-selostuksia yötä päivää osin kahdella kanavalla. Luvassa on sentään Mira Potkosen nyrkkeilypronssi. Viimeisenä oljenkortena ovat sitten keihäsmiehet, joista Antti Ruuskanen muuten sai jo ennen kisoja dopingtuomarien päätöksellä kirkastetuksi edellisten kisojen pronssin hopeaksi. Toivottavasti se ei jää meidän ainoaksi hopeaksemme.

Olympiahengen mahalasku

Pitkään odotettuja Rion olympialaisia on nyt mitelty toista viikkoa. Tavallista suurempaa draamaa tai sekoilua ei ole urheilun puolesta näkynyt, vaan tavanomaisten yllätysten, yllättäjien, ennakkosuosikkien jne. urheiluun normaalisti kuuluvien asioiden kanssa kilpailulliset osiot on viety hienosti läpi.

Lajeista, joita en ole ennen seurannut, rugby ja miekkailu nostivat minusta hienosti tasoaan esiin ja olivat molemmat mielenkiintoista seurattavaa.

Jelena Isinbajeva teki viiden vuoden palvelussopimuksen Venäjän armeijaan

Moskovasta kerrotaan tänään (6.5.2015) että kuuluisa seiväshyppääjä, olympiavoittaja ja ”kunnioitettu Venäjän Urheilusankari” Jelena Isinbajeva on allekirjoittanut sopimuksen palvelusta Venäjän asevoimien riveissä seuraavat viisi vuotta.

http://ria.ru/sport/20150506/1062830024.html

Julkaise syötteitä