rkoski Mahdollisesti hyödyllistä tietoa

Kaikki blogit puheenaiheesta Harrastukset

Karkkilan musiikkikoulun piano

Sunnuntaina Karkkilan musiikkikoulun oppilaat soittivat ja lauloivat kevätmatineassa. Konserttiohjelma oli monipuolinen. Melkein jokainen musiikkikoululainen esiintyi. Karkkilan seudulla on taitavia soittajia, laulajia ja opettajia.

Karkkilan Musiikkikoulu on perustettu vuonna 1971 ja on alueensa ainoa taideoppilaitos. Lohjallakin saa musiikkiopetusta, mutta Ikkalasta Lohjalle on noin 42 km. Ikkalasta Karkkilaan on vain noin 9 km. Jo matkan pituuden takia musiikkiharrastuksen jatkaminen lohjalaisessa musiikkiopistossa ei ole lapsillemme mahdollista.

Harrastuksena riistakamerakuvaus

Terve taas pitkästä aikaa.

 

Aatelin kirjoitella harrastuksestani, joka on temmanut minut mukaani täyspäiväisesti.

Riistakamera kuvausta tässä oon vuojenpäivät harrastellu.

Ens töikseni hommasin kameran tiukkojen taustatutkimusten jälkeen. Kameraksi valitsin burrel s10 hd+sms etäohjattavan kameran. Kameran käyttöönotto tuotti harmaita hiuksia heti alkuunsa, kaiken maailman operaattori asetuksien ja sähköposti conffailujen takia.

Viimein sain kameran kuvauskuntoon ja vein sen mettään kalan-perkkeitten kera.

Koivuklapien hakkuu harrastuksena

 

Kiinnostaneeko tämä ketään mutta aikani kuluksi nyt kuitenkin kirjoitin.

Yksi harvoista harrastuksistani on polttopuiden teko. Prosessi alkaa siitä että kaadan ja karsin  puut metsästä, etupäässä koivurankoja, joukossa krouvimpia halkopuitakin. Ohuemmat rangat aisaan eli ruopaisen suurpiiteisesti vähän tuohta pois puiden kupeilta, ei tarvitse halkoa kun kuivuvat itsekseen kevätkesän ahavassa.

10 vuotta! + maailman paras piirakkaresepti

Kuten otsikosta saattaa lukea, kymmenen vuotta täyttyy. Missä? No teatterissa tietenkin! Tämä on kymmenes vuoteni Vekarateatterin iloisena oppilaana, ja voin vain todeta, että minulla on maailman paras harrastus. Tämän kunniaksi päätin sitten ilahduttaa tämänhetkistä ryhmääni piirakalla. Vaikka kinuski jäikin hieman löysäksi, rääppiäiskulhon perusteella kehtaisin sanoa, että tämä piirakka tulee katoamaan ja nopeasti. Näin ollen, resepti! (Ja sehän on otettu täältä.

Asia joka mullisti motivaationi kävelemiseen: Aktiivisuusranneke

Olen keväästä asti käyttänyt aktiivisuusranneketta, ja yllättynyt sen psykologisista vaikutuksista. Aiemmin suhtauduin hyötyliikuntaan ja muutamien metrien pituisiin kävelyihin aika väliinpitämättömästi.

Aktiivisuusrannekkeella voi seurata askelten määrää. Lisäksi käytössäni oleva malli näyttää kuinka paljon olen yön aikana kääntyillyt ja heräillyt.

Koulu harrastuksia vastaan

Tein opinto-ohjauksen tehtävää, ja sieltä pomppasi jälleen silmilleni todella tuttu lause: "Häiritsivätkö harrastukset opiskeluasi?"

Julkaise syötteitä