rkoski Mahdollisesti hyödyllistä tietoa

Vain oikeita mielipiteitä

Sain eilen sähköpostina ilmoituksen, että grohn on kirjoittanut kommentin kirjoitukseen "Pitäisikö ottaa kantaa? Niiniluoto ja valetieto". Kun sitten avasin kyseisen kirjoituksen, ei sen kommenttiosuudessa ollut omaani, jonka julkaisemisen yhteydessä olin tilannut ilmoituksen uusista kommenteista sähköpostiini.

Kyseisessä kirjoituksessa on tällä hetkellä 7 kommenttia, mutta viimeisen järjestysnumero on 25. Lauri Gröhn on siis poistanut 18 kommenttia, jotka ovat edustaneet syystä tai toisesta hänen mielestään väärää mielipidettä.

Olen kyllä huomannut saman ilmiön aikaisemminkin, mutta nyt sen laajuus sai minut kirjoittamaan tämän. Lauri saa edelleenkin olla ihan rauhassa samaa mieltä itsensä kanssa eikä se kiinnosta minua kuin erikoistapauksissa, kuten tässä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Jos kommentoit minun blogiani samoista asioista, takaan kommentin säilyvän :)

http://jpvuorela.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri...

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Minulla ei valitettavasti ole mitään muistikuvaa, mitä mahdollisen ylimaallista maailmaa pelastavaa mahdoin puoli vuotta sitten kirjoittaa. Ehkä sen takia olemme nyt matkalla kohti perikatoa. Toivoa kuitenkin antaa se, että sinä muiden mukana kirjoitat samoista aiheista kuin eräs kirjoittaja, jota en enää huomioi.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Kommenttisi olivat höpöä syväoppimisesta eivätkä mitenkään liittyneet blogin aiheseen:

http://grohn.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/257...

Kouluissa käsitteellisen ajattelun kehittäminen on retuperällä eivätkä eri jatkokoulutuslinjat paranns asiaa. Pänttäämällä/muistamalla mennään.

PS. Puolet poistetuista kommenteista oli omiani väärälle uralle lähteneestä ketjusta ..

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Gröhnin blogeja ei jaksa kommentoida eikä lukea juuri blogistin mainitsemasta syystä. Jos on oikein tylsää, voi niihin jotain heittää ja laskea sekunteja siihen kun kommentti poistuu jos on eriä mieltä Gröhnin kanssa.

Tyylinsä kullakin. Minusta monien blogien suola on kun keskustelu polveilee ja joskus sivupolut tuovat ihan uusia näkökulmia. ajatus siitä että blogisti etukäteen päättää mistä saa ja mistä ei saa keskustella otsikon alla on kummallinen ja vieras.

Juhani Vehmaskangas

Kaikki mielipiteet ovat aina oikeita. Ainakin minun!

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

→ 5/JV: "Kaikki mielipiteet ovat aina oikeita. .."
Ilman lähdeviittausta muistelen lukeneeni, että jo antiikin Kreikassa opinion eli mielipide ymmärrettiin ainakin filosofipiireisssä totuuden vastakohdaksi. Mutta oikeita ja oikeita ..

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Dirty Harry tietää: "Opinions are like assholes, everyone has one but they think each others stink."

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Voisikohan kyse olla jostain ACDC-jutusta? Gröhniltä tuntuisi väikkärin lisäksi puuttuvan jotain muutakin, vaikka toki asiaa on. Siis ehkä puuttuu sitä vaihtovirtaa, milä muiden aivot toimivat?

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Nyt huomasin, ettei minun tarvitsekaan enää kommentoida, kun näkyy tulleen kommentointiesto Gröhnin blogiin. Kiitos tästäkin vähästä.

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa