rkoski Mahdollisesti hyödyllistä tietoa

Karvisen karvat

  • Muutaman päivän karvankeräyksen tulos.
    Muutaman päivän karvankeräyksen tulos.

On se niin vaikeaa helteellä. Varsinkin jos on paksu turkki.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän Kalle kuva
Kalle Pohjola

Minä se tuota "meidän" Mirriä tänään katselin. Tuli iltapäivän aluksi tuohon saunan terassille, heittäysi pitkäkseen, ei ollut kuumuudesta (30,7) millänsäkään, makoili siinä katsellen sitten minua; saisko muutaman savumuikun, sai. Pari söi, jättiloput kanoille ja lähti hitaasti löntystelemään, tai sitten kissan laiskalla elastisuudella, omille retkilleen.
Mirri on edelleenkin hieman pasifistisella kannalla; meidän runsaan nyrkin kokoiset kanapallerot eivät kiinnosta; tänäänkin loikkasi niiden keskitse reissuilleen, ei edes emä Kiukku kerinnyt Mirrille pörhistellä.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Mirri on tietysti ymmärtänyt, että ne kananpoikasetkin ovat perheen- tai laumanjäseniä.

Ihminen on aika outo eläin suhteessaan muihin eläimiin. On kaikenlaista tuotanto ja hyötyeläintä sekä yhä enemmän vain lemmikkejä. Kissan alkuperäinen tehtävä oli toimia hiiri- tai yleensä jyrsijäpoliisina eli puhtaasti hyötyeläimenä. Fiksuimmat yksilöt sitten adoptoivat sopivimpia ihmisiä emoikseen.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Meidän Matti -kissa on loikoillut kaiken päivää pensaan viileydessä. Kissan viisautta on löytää paikka, jonne aurinko ei yllä eikä kuu kumota!

Katsellaan sitten tänä yönä kuun pimennystä.

Käyttäjän Kalle kuva
Kalle Pohjola

"Meidän" Mirriä varmaan helpottaa, että se on todella pieni uros ja muutenkin, ei laiha mutta solakka. Mirrillä todennäköisesti on pohjavilla, joka monelta pitkäkarvaiselta rotukissalta puuttuu, johtuen asumisesta sisätiloissa, lämpimässä.
Meidän kanat ne kuumimmalla ajalla hakeutuvat pensaiden alle, paikkoihin, jonne vähäinenkin tuuli yltää mutta on varjoisaa. Viisaita ovat kanatkin.
Tässä tätä juuri kirjoitellessani, minä periaatteessa täysin "koiramies" olen nyt liki vuoden kirjoitellut...kissoista tai oikeastaan kissasta. Niiden käyttäytymisestä, tavoista ja sen sellaisista.???

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa