rkoski Mahdollisesti hyödyllistä tietoa

Katsomisvinkkejä loppulomalle

Itselläni oli jäänyt rästiin niin paljon viime aikoina ladattuja TV-ohjelmia, -sarjoja ja elokuvia, ettei ole ollut mitään tarvetta etsiä muilta vinkkejä katsottavasta. Eikä ole kyllä vieläkään, mutta haluan kertoa joistakin viime aikaisista, jotka minun mielestäni on pakko katsoa.

 

Black Mirror

Tämä ei ole oikeastaan TV-sarja, vaan 13 itsenäistä TV-elokuvaa. Kerrankin niin realistista sci-fiä, että suuri osa tarinoista voisi tapahtua 10 minuutin päästä. Hesarin Nyt-liitteessä on siitä niin hyvä juttu, että en kerro enempää. Katsoin sen putkeen. Nimi Charlie Brooker kannattaa painaa mieleen. Ei nyt tule parempaa TV-sarjaa Mieleen. No, ehkä BBC:n Liftarens guide till galaxen, mutta se oli 80-lukua se.

 

Elle

Elokuvissakin tuli käytyä. Eikä yhtään kaduta vaikka kotimatka piti ajaa suurimmaksi osaksi pimeässä ja sumussa. Tästäkin on kirjoitettu jo runsaasti. Episodin arvostelu vaikutti lyhyellä selaamisella osuvimmalta. Hyvinkin vuoden paras elokuva. Hesarin arvostelija sentään myönsi, ettei oikein ymmärtänyt elokuvaa. Kyllä minäkin sen katsoisin vielä uudestaan mielelläni. Sellainen tunne, että jotain taisi jäädä huomaamatta.

 

Sorjonen

Sorjonen on areenassa kokonaan ladattavissa vielä melkein kaksi kuukautta. Myös tämä tuli katsottua putkeen.

 

Muita vinkkejä löytyy vaikka Hesarin Nytin jutusta 20 tänä vuonna ilmestynyttä sarjaa, jotka kannattaa katsoa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Ei viitsi käynnistää "isompaa" tiedostopalvelinta. Siellä on muistaakseni 9 tai 7 teratavua elokuvia ja TV-ohjelmia. Ei sillä niin väliä ole, kun levytilaa on 32 teraa. Kyllä ainakin 5 kuukautta saisi katsoa putkeen. "Pienellä" tilaa on vain 4 teraa, mutta se riittää hyvin ettei isompaa tarvitse kuin kuukausien välein käynnistellä.

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa